Seurainfo

Uplakers ry on keväällä 2009, Ylöjärven Tapparan ja Ylöjärven Ilveksen jääurheilutoiminnan yhdistymisen myötä, perustettu ylöjärveläinen jääurheiluseura. Seura on Suomen jääkiekkoliiton ja Suomen taitoluisteluliiton  jäsen. Harrastajamäärältään, 700 harrastajaa, seuramme on Pirkanmaan kolmanneksi suurin.

Uplakers tarjoaa monipuolista ja laadukasta jääkiekko- ja taitoluisteluvalmennusta oheislajeineen kaikentasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla. Toiminnan tavoitteena on tarjota harrastajille sekä fyysistä että henkistä kehittymistä edistävä harrastus. Korkeatasoinen valmennus antaa mahdollisuuden edetä hyvän harrastuksen parissa mahdollisimman korkealle.

Tasokkaan ohjauksen ja valmennuksen takeena jääkiekossa ovat valmennuspäällikkö sekä eri ikäluokkien koulutetut ja motivoituneet vastuuvalmentajat. Lisäksi Tampereen Tapparan kanssa solmittu seurayhteistyösopimus, johon kuuluu mm. Hämeenkyrön Hokkarit, HC Nokia, Valkeakosken Kiekko-Ahma sekä Leki Jääkiekko, antaa entistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää paikallista toimintaa.

Lisäksi Uplakers tarjoaa luistelu- ja kiekkokoulutoimintaa, minkä kautta luodaan mahdollisimman helppo ja kiinnostava tapa aloittaa hauska ja kehittävä harrastus jääurheilun parissa. Luistelu- ja kiekkokouluja on, lapsi-vanhempiryhmä ensimmäistä kertaa jäällä oleville, luistelukoulu hiukan kehittyneemmille ja kiekkokoulu kaikille jääkiekosta innostuneille luistelijoille.