Tervetuloa seuraan

Tervetuloa jäseneksi ja harrastamaan!

Toimintamme on kasvanut lähes joka kausi, harrastajamäärät ovat lisääntyneet, osassa ikäluokkia on useita joukkueita ja tämän myötä myös valmentajiakin on tullut toimintaan lisää. Uplakers pyrkii koko ajan kehittämään toimintaansa. Kiekkojaosto perustettiin kaudella 2016-2017. Uplakers jääkiekko on Suomen jääkiekkoliiton alainen seura.

Uplakers jääkiekko on osa Uplakers ry jääurheiluseuraa. Jääkiekossa on harrastajia tällä hetkellä ikäluokkajoukkueet, sekä kiekko- ja luistelukoulu mukaan lukien noin 400 harrastajaa. Jääkiekkoliiton kanssa yhteistyössä, koulutetut valmentajat, aktiivinen kiekkojaosto sekä joukkueenjohtajat ja huoltajat takaavat laadukkaan toiminnan niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Jääkiekkotoiminnasta seurassa vastaa kiekkojaosto ja valmennuspäällikkö.

Jääkiekon harjoitus ja kilpailutoimintaan osallistuvat joukkueet:

Edustusjoukkue (II-Div), miesten II-joukkue (III-Div), A-juniorit, B-juniorit, C-juniorit, C2-03, D1-04, D2-05, E1-06, E2-07, F1-08, F2-09 ja G-10/11. Lisäksi yhteistyötä Uplakersin kanssa jatkaa Madonnat-harjoituspeliryhmä.

Luistelu- ja kiekkokoulujen toimintaa jatketaan syys-ja kevätkaudella edellisten vuosien tapaan. Lisäksi tarjotaan lapsi/vanhempi luistelu mahdollisuus ns. tuoliryhmä. Luistelu- ja kiekkokoulujen toiminta käynnistyy elo-syyskuussa 2017.