Missio, Visio ja Arvot

MISSIO - UPLAKERS LIIKUTTAA YLÖJÄRVELÄISIÄ

tarjoamalla monipuolista ja laadukasta jääurheiluvalmennusta oheislajeineen kaikentasoisille luistelijoille harrastaja- ja kilpatasolla.

VISIO 2017 - UPLAKERS ry ON TUNNUSTETTU JA ARVOSTETTU PIRKANMAALAINEN JÄÄURHEILUSEURA

Vision toteutumista mitataan muun muassa seuraavien tavoitteiden avulla:

1 - Uplakers toimii vastuullisena kotiseurana nuorille urheilijoille kaikissa seuran tarjoamissa jääurheilulajeissa.

2 - Uplakers takaa laadukkaat ja kohtuuhintaiset harjoitusolosuhteet solmimalla ja ylläpitämällä hyvät ja pitkäkestoiset suhteet paikallisiin toimijoihin.

3 - Uplakersia johdetaan niin, että se on jääurhieluseurana arvostettu. Seuraa kehitetään jatkuvasti laadukkaammaksi ja monipuolisemmaksi harrastuseuraksi.

UPLAKERS JÄÄURHEILUSEURAN ARVOT:

URHEILU ELÄMÄNTAPANA

Korostamme liikunnan, unen ja terveellisen ravinnon tärkeyttä.

YHTEISÖLLISYYS INNOSTAJANA
Kokoamme lapset ja aikuiset yhteen; harrastamaan, valmentamaan, tukijoukkoihin tai toimimaan hallinnossa.

KASVATUKSELLISUUS TOIMINTAMALLINA
Ohjaamme yhdessä tekemiseen, omatoimisuuteen ja vastuullisuuteen.

ARVOSTUS JA KUNNIOITUS ASENTEENA
Tervehdimme, kannustamme ja autamme toisiamme lajista, sukupuolesta ja iästä riippumatta.